El PSC de Calella aposta pel tàndem Gaset-Juhé, situa Torrent de número 5 i dues novetats en llocs de sortida

  • L'alcaldable confia a rendibilitzar l'acció de govern i captar el vot dels nous calellencs

VilaWeb
Redacció
02.04.2003 - 09:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xavier Gaset, alcaldable socialista de Calella, incorpora dues novetats en llocs de sortida de la llista del PSC. Anna Maria Mir, agent d’assegurances, i Josep Torres, director d’institut, figuren en el tercer i quart llocs de la candidatura. Els actuals regidors del PSC, aquest mandat al govern, figuren entre els cinc primers. L’anterior cap de llista, Joan Torrent (Comerç i Turisme), anirà de cinquè, mentre que Gaset (Urbanisme) i Josep Maria Juhé (Cultura i Medi Ambient) faran tàndem d’u i de dos.

Xavier Gaset liderarà una candidatura del PSC més ambiciosa que mai. «Nosaltres aspirem a guanyar les eleccions, i aquesta aspiració és irrenunciable», afirma l’alcaldable socialista, actual regidor d’Urbanisme. Xavier Gaset agafa el relleu de Joan Torrent com a candidat a l’alcaldia, i col·loca de número dos el regidor de Cultura i Medi Ambient, Josep Maria Juhé, que el 1999 liderava Calella pel Canvi i ara milita al PSC. El cap de llista del PSC de 1999, l’actual regidor de Comerç i Turisme, Joan Torrent, anirà finalment de número cinc, perquè aquest és el resultat que preveuen els socialistes. «En Torrent és molt apreciat pel sector comercial i turístic. Si el volen a l’Ajuntament, haurem d’aconseguir treure’n cinc regidors», afegeix Gaset.

Els socialistes confien a rendibilitzar l’acció de govern d’aquest mandat -Urbanisme, Cultura, Medi Ambient, Comerç, Turisme, Promoció Econòmica i Noves Tecnologies- i captar el vot dels 500 nous calellencs.

Entre els sis primers llocs de la llista hi figuren dues dones -Anna Maria Mir i Úrsula Soetekou- i una tercera, Marta Masferrer, anirà de nou.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any