Les Quatre Llunes de Mollerussa comptaran amb una dotzena d’activitats

  • La Caminada a la llum de la lluna tindrà un component solidari

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
29.06.2015 - 07:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Mollerussa organitza de nou el cicle d’activitats Les Quatre Llunes amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu i on destaca la implicació de les entitats de la ciutat en l’organització dels actes que es centren en el cap de setmana.

Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en la presentació del programa, acompanyat dels nous regidors, Joan Ramon Domingo i Bernat Díaz, que seran els responsables de l’àrea de Cultura i d’Esports respectivament en el nou cartipàs municipal.

Caminada a la llum de la lluna

Una de les activitats destacades és la XXII Caminada a la Llum de la Lluna que és farà el divendres, 3 de juliol, organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls. El seu sotspresident Xavier Gomà ha comentat que la caminada, a l’igual que en edicions anteriors, sortirà des del parc municipal fent un recorregut fins al Salt del Durant per tornar al punt de partida. Aquesta activitat enguany agafa un caire solidari amb la campanya de conscienciació de l’ escassetat d’aigua als països del tercer món. La campanya que porta per títol “porta l’aigua solidària” es fa a través del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i consisteix, segons ha explicat el seu president Josep M. Pujol, que cada persona que participi a la caminada rebrà una botella d’aigua plena. Quan retorni l’envàs en arribar al Parc Municipal obtindrà 3 euros gràcies a diversos patrocinis. Aquests mateixos 3 euros retornaran al Centre d’Iniciatives Solidàries per tal que a Wukro, el pare Olaran pugui fer les canalitzacions oportunes per portar aigua a la zona, segons ha explicat el Sr. J.M. Pujol. L’alcalde Marc Solsona ha senyalat que segur que serà un èxit perquè reflectirà l’ànima solidària que tenen tots els mollerussencs i mollerussenques. Tant l’alcalde com el president del Centre d’Iniciatives Solidàries “Ángel Olaran han agraït a l’AA Xafatolls la disponibilitat i col·laboració en l’activitat.

D’altra banda, en el vessant esportiu s’ha programat novament el torneig bàsquet “Mollerussa Night 3×3” que es farà el dissabte 4 de juliol a partir de les set de la tarda la plaça de Manuel Bertrand de la mà del Club Bàsquet Mollerussa.

Sardanes

La cultura popular tindrà també un lloc destacat amb les ballades de sardanes que organitza l’Agrupació Sardanista Mollerussa els dijous 9, 16 i 23 de juliol, amb so digital i la ballada a càrrec de la Cobla Tàrrega que tindrà lloc el dijous 16 de juliol a dos quarts de deu de la nit a la plaça dels Països Catalans amb la Cobla Tàrrega.

Música

L’ activitat musical compta enguany amb un projecte nou de la mà de l’associació A2MIC sota el títol “Músics a l’obra” que consisteix en dos concerts. Un es va fer divendres, a càrrec de Jordi Besora, i l’altre el 31 de juliol a càrrec de Diana Piquer i Xavier Balcells. Ambdues activitats es faran als Jardins de la Casa Canal, a dos quarts de deu de la nit. A banda, i organitzat per l’Agrupació Sardanista Mollerussa, les nits d’estiu comptaran amb un concert de cobla a càrrec de la Bellpuig Cobla el 24 de juliol a les deu de la nit als jardins de la Casa Canal organitzat per l’Agrupació Sardanista.

Les activitats van començar divendres amb la cursa Mollerussa Running dins del IV Open Night.

Us recordem que comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any