L’Open Night torna a omplir Mollerussa

  • Una vuitantena d'establiments comercials van obrir a mitjanit

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El quart Mollerussa Open Night va tornar a fer que, als vols de les nou de la nit, quan el comerç va tancar, el centre de Mollerussa fos ple. Esport, espectacles infantils, música i ball van fer que la gent omplis terrasses i el carrer tot esperant mitjanit en que van tornar a obrir les botigues.

I es que aquest és un dels atractius del Mollerussa Open Night, com explica el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, mantenir l’atractiu de romandre a la ciutat tot esperant tres hores a que els establiments comercials, enguany una vuitantena, obrin per oferir els seus productes a “preus excepcionals”. De fet, aquest tancament i reobertura comercial és un fet diferenciador de l’Open Night ja que Català diu que no tenen constància que es faci enlloc més en aquest format.

De fet la proposta mollerussenca fa que s’hi atansi nombroses persones de comarques properes a més dels veïns i comarcans, on enguany també s’hi podia veure el futbolista Bojan Krkic que es va fer un munt de fotografies amb seguidors que el saludaven.

Us recordem que comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any