Com es pot aconseguir entrada per a la celebració del triplet del Barça al Camp Nou?

  • L'equip recorrerà els carrers de Barcelona a partir de les set · A les deu hi haurà una festa al Camp Nou, per a la qual cal aconseguir entrada a les taquilles del club

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.06.2015 - 09:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la victòria ahir en la final de la Lliga de Campions a Berlín, el Barça s’ha convertit en l’únic equip de futbol que aconsegueix dos triplets, és a dir, guanyar la mateixa temporada la lliga, la Copa i la Champions. Les celebracions van començar ahir mateix, especialment a la font de Canaletes de Barcelona, però la festa grossa és fa avui, amb una rua (19.00) pels carrers de la ciutat i una festa pel triplet (22.00) al Camp Nou oberta a tothom, però que requereix entrada.

Com s’aconsegueixen les entrades per al Camp Nou?

La novetat enguany és que, per seguretat, tots els barcelonistes que vulguin assistir a la festa de l’estadi a partir de les deu del vespre, inclosos els infants, han de portar una entrada gratuïta que es pot recollir a les quaranta-set taquilles del club, situades als accessos 1 (Miniestadi) i 4 (Gol Nord), entre les nou del matí fins que s’exhaureixin. Els socis tindran habilitades les taquilles de l’accés 15, de nou a una, per tal de poder recollir la seva invitació. A partir de la una aquestes taquilles de l’accés 15 seran a disposició del públic general. Cada soci o afeccionat pot recollir un màxim de quatre invitacions.

 

Rua per Barcelona

Abans de la festa a l’estadi els jugadors del primer equip faran una rua pels carrers de Barcelona. Sortirà a les set des del Parc de l’Estació del Nord (carrer de Nàpols) i enllaçarà per l’avinguda de Vilanova, Arc de Triomf, ronda de Sant Pere, via Laietana, ronda de Sant Pere-Plaça Urquinaona, passeig de Gràcia, Aragó, avinguda de Roma, comte d’Urgell, avinguda de Sarrià i plaça del doctor Ignasi Barraquer.

 

Al recorregut i haurà quatre espais d’animació (Arc de Triomf, plaça Urquinaona, Aragó-Rambla Catalunya i avinguda Sarrià-Josep Tarradellas) amb DJ de Flaixbac (Andreu Presas, Dídac Tomàs, Albert Planadevall i Carles Roca), animador i confeti.

Les línies de bus que transcorren per la zona de la rua quedaran afectades i, per això, TMB recomana a tots els ciutadans la utilització del metro per a desplaçar-se per la ciutat i per a assistir a la rua. Es reforçarà el personal a les estacions i l’afluència de trens de les línies L3 i la L5.

Festa a l’estadi

A dos quarts de deu es dissoldrà la rua i la festa es traslladarà a l’estadi. El club ha explicat que la cerimònia girarà al voltant d’un ‘maping’ projectat sobre cinc grans estructures, que simbolitzaran les cinc copes d’Europa i Champions aconseguides. Es farà un repàs dels moments més importants de la temporada i de les tres competicions conquerides, i també de la trajectòria als cinc èxits a la màxima competició europea (Londres 1992, París 2006, Roma 2009, Londres 2011 i Berlín 2015), fins a arribar al segon triplet de la història del club.

Els jugadors seran al camp i faran una volta d’honor a l’estadi. La cerimònia s’acabarà amb un piromusical.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any