Continuen les dificultats de circulació a Cerdanya i Capcir

  • La neu dificulta la circulació a les carreteres de muntanya, on hi ha un elevat risc d'allaus. Fem un repàs sobre l'estat d'aquestes ...>>
    Dl. 2 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
02.02.2015 - 12:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Coll de Pimorent continua tancat, de la Vinyola a la Croisade per la RN 320. També està tancat  l’accés al Pas de la Casa  per la RN20 de la Croisade al Pas de la Casa. Per aquesta mateixa carretera està tancat l’accés d’Ax les Thermes. Els transports de mercaderia per camions de més de 19 Tones, està prohibit a la RN 20 des de Ur, i a la RN 320 des de Porta- Pimorent, i la circulació és delicada entre Oleta i la Guingueta d’Ix.

Són necessaris els equipaments especials a les carreteres de Cerdanya, Capcir, l’Alt Conflent i les Garrotxes.

Qualsevol dubte? Consulteu la web de la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest. Consulteu també els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d’aquí.

Com sempre, teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any