Els locals del Pla d’Urgell per votar el 9N

  • 262 voluntaris en tindran cura

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La idiosincràsia del 9N farà que Mollerussa, al disposar d’instituts (La Serra, Mollerussa i Terres de Ponent), sigui el municipi on hi hagi un canvi més significatiu a l’hora de votar. I encara més a Vallverd d’Urgell que, si res canvia, hauran d’anar a Ivars.

En el cas de Mollerussa els veïns s’hauran de desplaçar a les afores del nucli urbà on es troben els instituts, sobretot els que votin al La Serra i al Mollerussa.

Pel que fa a Vallverd d’Urgell, encara s’hauran de desplaçar una mica més lluny ja que no disposaran de la mesa de les darreres eleccions i hauran de votar a Ivars d’Urgell.

Els indrets de votació s’han repartit gairebé en parts iguals entre dependències situades a la casa de la vila (Barbens, Bellvís, Fondarella, Ivars d’Urgell, Torregrossa, Vila-sana i Vilanova de Bellpuig) i escoles (Castellnou de Seana, Miralcamp, el Palau d’Anglesola, el Poal i Sidamon). La resta en altres equipaments municipals. Bell-lloc d’Urgell a l’edifici de la Costereta; Golmés al Centre Cívic i Linyola a la sala Pau Casals.

I per tenir una informació més detallada hi ha el cercador de meses que, al Pla d’Urgell, estaran gestionades de 262 voluntaris.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any