Una proposta per a una nova RTVV

  • El llibre 'Reset RTVV' es presenta aquest vespre a Ca Revolta

VilaWeb
Redacció
07.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Rafa Xambó, Josep Lluís Gómez Mompart, Toni Mollà, Mònica Parreño i Manuel S. Jardí s’han aplegat en el col·lectiu Ricardo Blasco per dur endavant una proposta comunicativa: crear una nova RTVV. L’anàlisi de la situació, la proposta i els arguments queden aplegats en el llibre ‘Reset RTVV’ (Onada Edicions), que es presenta aquest vespre (19.30) a Ca Revolta. 

Els autors defensen la necessitat de reforçar l’espai públic i un pacte civil i polític sobre la llengua, la cultura i les esferes públiques de la comunicació. Per això proposen de crear una nova RTVV ‘com a resultat d’un pacte de mínims sobre el qual posar les polítiques compartides per tot l’espectre sòcio-cultural’; un pacte institucional, econòmico-empresarial i sòcio-cultural ‘que actue com a garantia que la nova RTVV no serà una televisió partidista ni governamental’. 

El col·lectiu Ricardo Blasco pren el nom del cineasta, poeta i historiador, ‘el primer i millor investigador de la comunicació al País Valencià’. A l’acte d’avui hi intervindrà, a més del autors del llibre, Miquel Àngel Pradilla, professor de la URV i director de l’editorial.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any