La Penya Barcelonista del Palau d’Anglesola mostra la remodelació del local social

  • Es va fer un sopar amb 260 participants

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot i fer sis anys que l’utilitzen, el local social de la Penya Barcelonista del Palau d’Anglesola no havia estat encara inaugurat amb un acte formal. Dissabte es va fer tot aprofitant per mostrar les obres de remodelació que s’hi han fet i amb l’apadrinament de Josep M. Fusté.

L’ex-jugador del Barça, va estar acompanyat del directiu de l’Àrea Social de Penyes del F.C. Barcelona, Manel Torrentallé, l’alcaldessa del Palau, Montserrat Meseguer; el president de la Federació de Penyes Lleida Sud, Lluís Pérez i el president de la Penya Barcelonista del Palau, Josep M. Crespo.

Remodelació

Les millores fetes al local social han estat el pintat del terra i les parets de les dues sales del mateix. També s’ha millorat una paret i el sostre de la sala gran, així com la il·luminació. També s’hi ha construït una vitrina on hi ha desats records i objectes commemoratius relacionats amb la Penya.

Sopar i tertúlia

La festa va continuar amb un sopar on hi van participar 260 persones. El va seguir una tertúlia sobre l’actualitat barcelonista on hi va intervenir l’ex-candidat a la presidència del Barça i gairebé futurible a les properes, Agustí Benedito; Lluís Pérez i el seu homònim valencià, Salva Torres. Com a anècdota, Crespo va demanar a Benedito que, si es elegit president del Barça, visiti de nou la Penya del Palau en el seu primer any de mandat, compromís que el futurible candidat va acceptar.

Vuit anys de Penya, dos locals

La Penya Barcelonista del Palau d’Anglesola es va crear el 22 de febrer de 2006. En aquest temps ha tingut dos locals socials i compta amb 320 socis.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any