Ontijazz recapta 577 euros per a Anima

  • En aquesta sisena edició les actuacions tenien una estrada simbòlica d'un euro

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.08.2014 - 00:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’edició d’enguany del Festival Ontijazz ha tingut una vessant solidària, a través de la qual s’han recollit 577 euros que han anat a parar a mans d’Anima, Associació Càncer Ontinyent.

I és que en aquesta sisena edició del festival organitzat per la sala Bamboo i Ad Libitum, cada assistent als concerts pagava una entrada simbòlica d’un euro destinat a aquesta entitat dedicada a ajudar els afectats de càncer de la Vall d’Albaida. Segons han explicat des de la pròpia associació, el fet que per primera vegada en la història del festival s’haguera de pagar una entrada –ni que fóra simbòlica– no ha fer disminuir l’assistència, i el públic l’euro ‘en molts casos s’ha multiplicat deixant ban clara la solidaritat de la ciutadania ontinyentina i de les poblacions veïnes’.

El festival ha oferit actuacions en quatre dijous del mes de juliol, amb una mitjana de cent cinquanta assistents.

Seu al carrer de Gomis

Anima engegarà en breu les obres d’adequació de la seua seu al carrer de Gomis en un local procedent d’una cessió anònima, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i de la Diputació de València. La idea és poder inaugurar-la dins el mes de setembre, amb una jornada de portes obertes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any