Àngel Soro recull referents poètics en el nou disc

  • L'àlbum, pel qual ara recull aportacions de micro-mecenes, es publicarà a final d'estiu

VilaWeb
Redacció
13.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cantautor de la Franja Àngel Soro celebra els quinze anys de trajectòria amb un nou disc força especial, que recull alguns dels seus referents poètics, a més de cançons pròpies. Així, hi trobem versions musicades de poemes de Manuel de Pedrolo, Maria Mercè Marçal, Salvador Puig Antich, Víctor Mora i Josep Maria Prous i Vila, entre més. 

Fa uns dies va publicar el videoclip d’una d’aquestes cançons, ‘Guanyarem’, de l’escriptor i activista reusenc Prous i Vila, que fins ara no havia estat mai musicat.

Al disc també hi trobarem, per exemple, ‘Record d’un company’, de Puig Antich, ‘A cadascú segons les seves necessitats’, el primer poema que es va musicarde Pedrolo, i ‘300 anys’, en commemoració als tres segles de la derrota catalana de 1714 i dedicada als casals i ateneus del país.

Cançons que posen folk, rock o rap a versos dels poetes que ha anat musicant durant aquests anys de concerts. ‘La visió d’una llengua i d’un poble, d’un somni de canvi i d’un camí que ens porta a abraçar cultures i territoris, des de la finestra de casa emetent globalment’, explica. 

Per fer realitat l’àlbum, Àngel Soro ha obert un projecte de micro-mecenatge a Verkami. El disc es publicarà a final d’estiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any