‘Volem votar!’; l’ANC i Òmnium porten el procés al Mobile World Congress

  • Reparteixen fulletons i faran accions per explicar la situació als assistents al congrés

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.02.2014 - 11:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural són presents al Mobile World Congress per explicar als assistents el procés cap a la independència. Voluntaris de les entitats reparteixen fulletons explicatius per difondre el dret de decidir entre els participants al MWC. En el cas d’ômnium, desenes de voluntaris de l’associació han repartit fins a 15.000 fulletons en codi QR a les portes de la Fira de la Gran Via.

Les assemblees territorials de l’ANC al Barcelonès repartiran 20.000 fulletons en anglès, francès, alemany i espanyol, concretament 5.000 cada dia, a les principals entrades al Mobile World Congress, als recintes de la Fira de la Gran Via i a la Fira de Montjuïc. Amb aquesta actuació, que s’engloba dins la campanya ‘De Catalunya al món’, l’ANC pretén fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, destacant-ne la condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014. 



En els díptics de l’ANC explica: ‘Avui dia més del 80% dels catalans volen ser capaços de votar sobre l’autodeterminació, fent ús dels seus drets democràtics i civils. L’Onze de setembre de 2012, el dia de la Diada Nacional, 1,5 milions de persones es van manifestar per demanar la independència. Un any més tard, i amb la mateixa petició, més de 1,6 milions de persones van formar una cadena humana de 400 quilòmetres que s’estén per tot el país de nord a sud, l’anomenada Via Catalana’.



Per la seva banda, Òmnium impulsa de nou la campanya ‘What’s going on in Catalonia‘ en una acció similar a la de l’any passat amb la qual volen explicar als assistents del MWC la voluntat dels catalans de votar el futur polític el 9 de novembre. Òmnium ha editat tríptics en anglès, que també incorporen un codi QR per connectar amb la web de la campanya.

Per la seva banda, la territorial de l’ANC Sants-Montjuïc ha preparat per al dimecres 26 de febrer una acció a la plaça d’Espanya de Barcelona, en què es penjaran cartells amb un codi QR que redirigiran a una pàgina web amb enllaços d’interès amb informació sobre la consulta del 9 de novembre i el procés cap a la independència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any