Les noves aventures de Doraemon en català arriben al cinema

  • Demà es pre-estrena el film, que arribarà a les pantalles dijous

VilaWeb
Redacció
24.10.2013 - 18:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El nou film de Doraemon, ‘Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur‘, s’estrenarà la setmana que ve a les pantalles amb cinquanta-cinc còpies en català. La pre-estrena es farà demà a migdia a Cinesa Diagonal i dijous arribarà a la resta de cinemes. És una nova aventura del conegut gat còsmic dibuixat per Fujiko F. Fujio, que ha protagonitzat una vintena de films i la sèrie de televisió que emet TV3 des del 1994. 

A la pre-estrena hi assistirà la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. A més de la projecció, la distribuïdora Luk Internacional ha organitzat tot d’activitats familiars al cinema mateix, a partir de les 11.30. 

El 2002 es va estrenar ‘Doraemon i els pirates dels mars del sud’ en català, i des d’aleshores la productora hi ha doblat tots els films doblats, amb el suport del govern.

En aquestes noves aventures, un lladre misteriós, anomenat Deluxe, arriba al nostre temps a través d’un forat dimensional i roba el cascavell a en Doraemon. Per recuperar-lo, ell, en Nobita i tota la colla han d’anar a un museu del segle XXII, on es trobaran un doble envit: recuperar el cascavell i protegir el museu. 

En ocasió de l’estrena, el Departament de Cultura i la distribuïdora han posat en funcionament una web promocional des d’on es pot accedir a continguts relacionats amb el film. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any