Més de 2.000 persones sortiran del Pla d’Urgell cap a la Via Catalana

  • Avui, dimarts, Marxa de Torxes per la Independència a Mollerussa

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ANC Pla d’Urgell ha gestionat la mobilització de 2.236 persones que ocuparan cinc trams de la Via Catalana de l’Onze de Setembre. Aquestes xifres, però, no inclouen els que s’hi han apuntat directament o els que van en bicicleta fins al Creixell.

Els trams que ocuparan persones del Pla d’Urgell són els que van del 138 al 141 a més del 146, tots a tocar de l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Bona part dels participants hi aniran en els 27 autocars organitzats per la l’ANC Pla d’Urgell. Pels que hi vagin en vehicle particular, els organitzadors han anunciat que a partir de dos quarts de tres de la tarda als trams només s’hi podrà accedir de sud cap a nord.

Per tenir més informació en general, hi ha una aplicació gratuïta per Android que es pot aconseguir des del Google Play.

Marxa de les Torxes a Mollerussa

Per cinquè any, Mollerussa veurà passar pels seus carres la Marxa de Torxes per la Independència. La concentració es farà avui dimarts, a les nou de la nit , a la plaça de l’Ajuntament. Després d’una ballada de sardanes de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i una exhibició de la colla bastonera del Casal l’Arreu es sortirà fins el Parc Municipal. Per l’a seva part el Club Atlètic Esbufecs farà un recorregut de dos quilòmetres pels carrers de Mollerussa. Tots plegats arribaran al Parc Municipal on es llegirà el Manifest davant del Monument a la Senyera.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any