Una ruta en bicicleta per anar del Pla d’Urgell a la Via Catalana

  • Toni Albà parla avui, divendres, a Mollerussa sobre “Ser o no ser"

VilaWeb
VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
26.07.2013 - 12:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Promoguda pels MPG (Muntadors de Pollos Grossos) i a partir de la iniciativa de dos dels seu membres, s’ha obert la possibilitat d’anar a la Via Catalana en bicicleta. La ruta surt de Bell-lloc d’Urgell, Torregrossa,… fins al Creixell (el Tarragonès).

Es tracta d’un recorregut d’uns 100 quilòmetres (per la tornada aconsellen disposar de vehicle) que també passa, entre altres, per capitals de comarca com les Borges Blanques (les Garrigues), Montblanc (la Conca de Barberà) o Valls (l’Alt Camp).

Els participants ja tenen reservat el tram 265 de al Via Catalana. Ara falta decidir com hi van.

Toni Albà a Mollerussa

Dins dels actes programats per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Pla d’Urgell per promoure la participació a la Via Catalana, avui, divendres, a dos quarts de nou de la nit a L’Amistat de Mollerussa hi ha la xerrada de l’actor Toni Albà. Amb el títol de “Ser o no ser? I l’afegit “Hamlet es va escriure pensant en els catalans” es parlara de la nova iniciativa popular a favor de la independència de Catalunya. Aquest cap de setmana es tanca el termini per inscriure’s als trams assignats.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any