Una cadena humana enllaça les places de Gràcia

  • Les festes de la vila són a punt d'acabar

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.08.2013 - 19:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Vila de Gràcia ha fet un nou assaig de la cadena humana que ha reunit més de tre mil manifestants. Amb tot, en alguns trams hi ha hagut una gran aglomeració de gent i, en d’altres, els participants han estat molt espaiats. Per això, malgrat l’èxit de la convocatòria, no s’han aconseguit enllaçar totes les places del barri.

Durant la presentació de les festes, el president de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, Ricard Estruch, explicava: ‘La Fundació s’ha posat al costat del país i del dret de decidir; seria vergonyós que la Fundació no estigués d’acord amb aquesta activitat.’

L’estelada de llums de colors es va col·locar entre la plaça de Joanic i el carrer de Pi i Margall, i va durar dues hores. Cada persona podia apadrinar una espelma per un euro i col·locar-la a l’estelada amb el seu nom.

Enguany el carrer del Progrés ha estat el guanyador del concurs de guarniments de carrers i places del barri Gràcia. Els dinosaures han seduït el jurat, que li ha atorgat la millor puntuació dels 17 carrers que hi han participat. Per darrere, s’hi ha situat el decorat de Verdi del Mig, que amb la recreació d’un oceà s’ha emportat el segon guardó, i el del carrer de Mozart, que ha quedat tercer gràcies a uns guarniments que evoquen alguns invents de Leonardo da Vinci.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any