Compromís titlla de propaganda l’acord per TV3 perquè ‘es pot emetre sense esperar un múltiplex’

  • El portaveu de la coalició, Enric Morera, assenyala que es tracta d'un 'titular fàcil i ràpid que no soluciona el veritable conflicte'

VilaWeb
Redacció
30.04.2013 - 19:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat que l’acord per TV3 al País Valencià ‘és una acció propagandística d’un govern assetjat per les males pràctiques i la manca de transparència’. A través d’un comunicat, Morera ha dit que la Generalitat Valenciana ha cercat ‘un titular fàcil i ràpid que no soluciona el veritable conflicte’ perquè ‘existeixen canals de sobres perquè TV3 es puga emetre al País Valencià, sense haver d’esperar al múltiplex’. El síndic de la coalició ha lamentat que encara no hi hagi reciprocitat perquè ‘demostra la manca de voluntat política i el total desconeixement del panorama comunicatiu valencià’.

‘Les TDT han estat un gran fracàs i les concessions que es van adjudicar d’una manera sospitosa a presumptes amics del PP han tancat pràcticament totes’, ha dit Morera. El portaveu de Compromís ha afegit que, a més, hi ha moltes televisions estatals que varen deixar d’emetre i el seu espai està ocupat de manera il·legal per televisions de tarot, pornografia o vendes, per la qual cosa TV3 podria ocupar un d’aquests canals sense haver d’esperar a la concessió de més espai radioelèctric.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any