‘Anima Mediterrània’ de Xavier Mollà, millor llibre de cuina del Mediterrani

VilaWeb
Redacció
25.02.2013 - 22:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xavier Mollà torna carregat de París, on ha aconseguit el XVIII Gourmand World Cookbook Awards, en la categoria de cuina mediterrània, lliurat aquest cap de setmana dins la Paris Cookbook Fair, la fira internacional del llibre culinari. El premi al millor llibre de cuina del Mediterrani l’ha obtingut per Ànima Mediterrània, en què Mollà és autor de les fotografies que il·lustren els textos de Bernd H. Knöller, gerent del restaurant Riif de València posseïdor d’una estrella Michelin, coautor del volum.

El llibre ja va aconseguir el mes de desembre passat el premi Gourmand World Cookbook Awards corresponent a l’estat espanyol.

‘Ànima Mediterrània’ no és un llibre de cuina, sinó un llibre de fotografia i de cuina mediterrànies, expliquen els autors. Les receptes s’acompanyen de fotografies de cada plat tal i com el fa Bernd H. Knöller, però també de fotografies dels ingredients i del procés de preparació. Al llibre hi trobarem a més altres imatges de l’obra personal de Mollà relacionades amb el món mediterrani.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any