Tallen la llum en unes quantes conselleries valencianes

  • Les seus d'Agricultura i de Justícia i Benestar Social de la Generalitat Valenciana s'han quedat a les fosques a migdia per impagament, el mateix dia en què el Consell ha presentat el pressupost del 2013

VilaWeb
Redacció
30.10.2012 - 14:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La companyia Gas Natural Fenosa ha tallat a migdia el subministrament de llum a les conselleries d’Agricultura i de Justícia i Benestar Social de la Generalitat Valenciana, a causa de l’impagament dels rebuts. EUPV denuncia que la conselleria de Sanitat també ha rebut una amenaça de tall de llum, i ha demanat la compareixença del conseller Luis Rosado. Per la seva banda, Compromís considera ‘lamentable’ i ‘increïble’ la coincidència dels talls just el mateix dia que el Consell presenta el pressupost del 2013, que cau un 9,08% i redueix la inversió un 42%.

‘La negligent gestió econòmica del PP valencià d’Alberto Fabra està generant un descrèdit de les institucions valencianes i la imatge interna i externa de la nostra terra és molt dolenta’, ha declarat el portaveu de Compromís, Enric Morera. ‘Cal actuar amb urgència perquè les valencianes i els valencians no som un poble de malpagadors, malgrat els governants que tenim’, ha afegit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any