Nova intimidació de l’aviació espanyola a Catalunya

  • Diversos veïns avisen que dos F-18 han tornat a sobrevolar algunes zones, com la Plana d'Urgell, Berga i Cervera

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.10.2012 - 14:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dos avions militars espanyols tornen a sobrevolar a molt baixa altura algunes comarques de Catalunya. A migdia s’han vist dos F-18 sobrevolant la plana d’Urgell ‘fent tot el soroll del món’, escriu a Twitter el periodista Jordi Borda, que explica a VilaWeb que els avions han sobrevolat molt baix el municipi de Castellserà, que volaven en sentit de nord a sud i que han fet un gran terrabastall.

Xavier Borda també ha piulat la mateixa informació. Un altre usuari de Twitter diu que els han vist sobrevolar Cervera, un altre, Rosselló (Segrià) i un lector de VilaWeb explica que dos avions han tornat a sobrevolar Berga ‘aparentment fent maniobres’. No és l’únic que ho diu, un altre usuari escriu: ‘On són les bateries antiaèries de Berga? Tornen a passar dos caces F-18 per Berga. És una provocació! Que els ametrallin!’

L’aviació militar espanyola torna a intimidar la població catalana quan fa només un parell de setmanes, veïns del Ripollès, la Cerdanya, el Berguedà i el Pallars ja van tenir un ensurt per una situació similar. El passat dilluns 8 d’octubre dos F-18 de l’exèrcit espanyol van estar sobrevolant aquestes zones, causant una forta indignació. En aquell cas, el ministeri de Defensa va demanar disculpes pel soroll.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any