Pancartes a Barcelona per donar la benviguda al ministre Wert

  • 'Per fi diuen què volen. Gràcies senyor ministre', diu la pancarta de la Plataforma per la Llengua · El ministre coincideix avui amb Mas al lliurament del Premi Planeta

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.10.2012 - 19:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ministre d’Educació espanyol, José Ignacio Wert, visita avui Barcelona per primera vegada d’ençà de les polèmiques declaracions sobre la seva intenció d”espanyolitzar’ els alumnes catalans. I per a donar-li la benvinguda, la Plataforma per la Llengua ha penjat una pancarta de nou metres de llarg a la Via Laietana en què s’hi pot llegir: ‘Per fi diuen què volen. Gràcies senyor Ministre’.

Wert és avui a Barcelona amb motiu del lliurament del premi Planeta, al qual ha estat convidat i on coincidirà amb el president català, Artur Mas. Per si no fos poc, avui mateix Wert ha criticat les paraules d’ahir de Mas, en què el president deia que mentre que el govern espanyol voldria ensenyar la història de ‘una, grande y libre’, a Catalunya ‘s’ensenya la història d’un estat plurinacional, evidentment’. Per Wert, les paraules de Mas ‘van ser una bajanada’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any