Quatre municipis de la Vall queden fora definitivament del Fons Valencià per la Solidaritat

  • A causa dels impagaments de les aportacions econòmiques

VilaWeb
Redacció
07.06.2012 - 17:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assemblea general ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat va aprovar ahir donar de baixa 29 dels ajuntaments que en formaven part a causa dels impagaments de les aportacions econòmiques dels darrers anys. Entre aquests consistoris hi ha els d’Aielo de Malferit, Benicolet, l’Olleria i Pinet. Benigànim, que és també un dels municipis que no ha fet aportacions els últims anys, s’ha compromés a fer-ne per tal de continuar en l’entitat.

La Junta Executiva del Fons havia proposat donar de baixa els ajuntaments que no hagueren realitzat aportació o que no hagueren comunicat reconeixement d’obligació en més d’un exercici tancat. L’assemblea celebrada dimecres a Xàtiva va aprovar la proposta. Dels quatre municipis de la comarca, el de Pinet havia comunicat la renúncia a pertànyer al Fons. Els altres tres (Aielo de Malferit, Benicolet i l’Olleria) els han donat de baixa en no posar-se al dia en les obligacions econòmiques ni respondre a les comunicacions que se’ls havia fet arribar per aquesta qüestió.

L’assemblea va ratificar diversos projectes de cooperació per a enguany, i un programa d’activitats per a celebrar el 20è aniversari del Fons  que inclourà una exposició sobre el treball de l’entitat i els seus projectes, un concurs literari als centres educatius, l’edició d’un Informatiu especial, la realització d’un logotip i eslògan commemoratiu, o la realització d’un acte commemoratiu el 28 novembre d’enguany a la Casa de Cultura de Xàtiva, lloc on es va constituir el Fons.

Fins ara, eren quinze els municipis de la comarca associats al Fons, a més de la Mancomunitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any