Cinc ajuntaments poden quedar fora del Fons Valencià per la Solidaritat

  • Els donaran de baixa si no paguen les quotes endarrerides

VilaWeb
Redacció
15.05.2012 - 18:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les retallades pressupostàries municipals, però també els endarreriments en els pagaments d’anualitats anteriors, poden fer que fins a cinc ajuntaments de la Vall d’Albaida es vegen abocades a abandonar el Fons Valencià per la Solidaritat, entitat que els donarà de baixa si no compleixen amb les aportacions econòmiques pendents des de l’exercici 2010 i anteriors.

La Junta Executiva del Fons proposarà a l’Assemblea General que es farà el mes que ve que es donen de baixa els ajuntaments que no hagen realitzat aportació o no hagen comunicat reconeixement d’obligació en més d’un exercici tancat. Això afecta aquells socis que no hi han fet efectives les aportacions des de 2010 o des d’abans, que a la Vall d’Albaida són Aielo de Malferit, Benicolet, Benigànim, Llutxent i l’Olleria.

Des del Fons es remarca la voluntat de mantenir i incrementar els associats, però ‘sempre des de la participació i la implicació’. L’entitat ha demanat als ajuntaments en qüestió que formalitzen un reconeixement de deute per l’import que cadascun ‘considere oportú’, ja que no existeix cap quota prefixada.

A hores d’ara, són quinze els municipis de la comarca associats al Fons, a més de la Mancomunitat.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any