Quimi Portet: ‘Em vaig fer músic per fugir d’una realitat sòrdida’

  • Entrevista amb l'astre intercomarcal, que avui treu al mercat un nou disc, 'Oh, my love'

VilaWeb
Bel Zaballa i Jordi Carreño
13.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quimi Portet torna amb un nou disc, titulat ‘Oh my love’. Amb la dosi de surrealisme pròpia de l’astre intercomarcal, el disc és tocat d’amor i d’enyor; també hi ha platges plenes de turistes, un lluç i un pastor alemany, paraules que no surten, rams de flors, un terrat amb roba estesa i avions; Girona i una versió per a aplecs (llegiu per a discoteca); i les veus d’Albert Pla i d’Adrià Puntí.

En aquesta entrevista parlem amb Quimi Portet del disc, de la feina de músic i de l’optimisme amb què diu que viu la vida (vídeo).

‘Em vaig fer músic per fugir d’una realitat sòrdida. M’imaginava noies perseguint-me, i jo amb la guitarra; i en certa mesura ha estat així’, explica quan li demanem si encara fa música per divertir-se, com ha dit alguna vegada. I diu que sí, que es diverteix a l’estudi enregistrant, fent promoció i fent concerts. I que sense voler ser frívol, és músic perquè es diverteix essent-ho.

També parla molt del seu optimisme, de la visió positiva de la vida. ‘La vida té moltes coses bones: els macarrons, les motos, un núvol…’ Per això diu que no podria tenir mai un paper de poeta maleït, ‘perquè m’agraden les coses boniques’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any