Tremosa denunciarà a la Comissió Europea l’agressió d’un guàrdia civil a un ciutadà per parlar en català

  • Es va negar a parlar en castellà a un control de passatgers de l'aeroport del Prat

VilaWeb
Redacció
28.01.2012 - 11:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, ha anunciat al Twitter que presentarà una denúncia a la Comissió Europea per l’agressió d’un guàrdia civil a un advocat per parlar en català ahir a un control de passatgers de l’aeroport del Prat. L’advocat, barceloní i de 27 anys, va presentar una denúncia als mossos per haver estat vexat per dos guàrdies civils i haver rebut cops amb un objecte contundent a les cuixes i diversos cops al cap. Segons explica el diari El Punt Avui, l’agressió va acabar a l’oficina que els mossos d’esquadra tenen a la terminal T1 amb una denúncia contra els agents, amb número d’identificació U-80801-T i W-18153-L.

L’advocat agredit està disposat a no deixar passar l’agressió i anuncia que ‘la setmana vinent, amb el meu advocat, formalitzaré una querella criminal contra els dos guàrdies’.

L’escrit de denúncia que va presentar ahir als mossos va acompanyat del comunicat mèdic del CAP Pujol i Capsada, del Prat de Llobregat, on es detalla les lesions sofertes: ‘Eritema i lleu tumefacció al nivell de cara anterolateral (1/3 inferior) muscle esquerre, amb dolor a la palpació, molèsties a la palpació cara lateral esquerra del coll’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any