L’assemblea de compromissaris del Barça ratifica l’acord amb Qatar Foundation

  • Els socis compromissaris també aproven les propostes de grada jove d'animació i d'un 'Camp Nou sense fum'

VilaWeb
Redacció
25.09.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assemblea de socis compromissaris del FC Barcelona va ratificar per àmplia majoria ahir a la tarda l’acord publicitari amb Qatar Sports Investment. El pacte amb la fundació qataresa es va aprovar amb 697 vots a favor, 76 en contra i 36 en blanc. També es van aprovar els comptes del club per una àmplia majoria, es va ratificar la iniciativa ‘Camp Nou sense fum‘ i es va aprovar el projecte de la grada d’animació, si els Mossos d’Esquadra l’autoritzen.

El punt més polèmic de l’assemblea d’ahir, a la qual van assistir poc més de vuit-cents socis, era el de la publicitat de Qatar. Des que es va anunciar aquest acord de la junta de Sandro Rosell, moltes veus de socis i de l’entorn del club s’havien aixecat per alertar de les aliances amb un estat que no té prou respecte als drets humans. Una de les iniciatives que havia tingut més ressò en aquesta qüestió havia estat Consulta Qatar. Un dels seus impulsors, Carles Font, explicava en aquesta entrevista que demanaven als socis compromissaris que votessin en blanc en aquest punt de l’ordre del dia, per fer un gest a favor d’un referèndum a tots els socis del club sobre una qüestió que consideraven molt important.

Una polèmica grada d’animació

El de Qatar, amb tot, no era l’únic punt conflictiu de l’assemblea. També la creació d’una grada d’animació generava dubtes entre els socis, que valoraven l’esforç fet per l’anterior junta de Joan Laporta d’expulsar del Camp Nou els seguidors més violents. De fet, els Mossos d’Esquadra, que tenen la potestat de vetar l’entrada al camp dels violents, temen que aquest grup d’animació impulsat per Rosell obri la porta a la tornada d’aquests seguidors. Al final, l’assemblea també va aprovar la proposta, però sempre amb el consentiment de la policia.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any