Aldarulls en la manifestació alternativa del Primer de Maig a Barcelona

  • Els mossos carreguen contra els manifestants i en detenen catorze · Hi ha hagut nombrosos ferits lleus

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.05.2011 - 20:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els mossos d’esquadra han detingut catorze manifestants que participaven aquesta tarda en la convocatòria alternativa en ocasió del Primer de Maig, amb el lema ‘Ara ens toca a nosaltres‘. Durant la manifestació, que ha recorregut alguns dels principals carrers de la zona alta de Barcelona, hi ha hagut contenidors i un cotxe cremats;  després, els agents han carregat contra els manifestants. Hi ha hagut diversos ferits.

La marxa, que ha aplegat set mil manifestants, segons els organitzadors, i uns dos mil, segons la policia, ha començat als Jardinets de Gràcia i després ha passat per la Travessera de Gràcia, el carrer Aribau, la Via Augusta i la ronda General Mitre. Finalment, ha acabat davant de l’Hospital Clínic. Els convocants, una plataforma unitària que aplega diferents col·lectius de la ciutat, ha volgut passar per davant de la casa d’Artur Mas i de la de Fèlix Millet, perquè per a ells representen els culpables de la crisi: ‘els polítics i els corruptes’.

Ara, durant el recorregut una part dels manifestants ha cremat uns quants contenidors, ha trencat els vidres d’alguns aparadors i de les oficines d’entitats bancàries i ha cremat dos vehicles. Després, durant els incidents amb la policia, diversos participants en la manifestació han denunciat que els agents havien carregat indiscriminadament, afectant també grups de persones, entre els quals hi havia infants i gent gran.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any