Najat El Hachmi, directora de VilaWeb per un dia

  • L'escriptora Najat El Hachmi, cinquè director convidat de 'Quinze directors per un dia', amb què VilaWeb celebra el quinzè aniversari

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.12.2010 - 10:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dia 16 de desembre, en qualitat de directora, Najat el Hachmi va dirigir, al matí, el consell de redacció i va proposar alguns temes, com ara tres mirades a l’any literari que s’acaba, al sistema d’adjudicació del permís d’armes, arran del crim d’Olot, i als efectes psicològics de la crisi, especialment en els anomenats ‘nous pobres’.

El dia 16 es va constituir el nou Parlament de Catalunya, fet que va ocupar l’atenció informativa del dia, i que la directora convidada va centrar en el pes aconseguit pel Partit Popular, com prou diu el títol ‘El PP es fa valer en el nou parlament‘.

També va proposar una petita secció en què es resumissin les dades essencials de cada notícia, com la destitució de Ricardo Peralta, el judici de Julian Assange i el conflicte dels controladors aeris.

En el xat amb els lectors (text íntegre), Najat va respondre moltes preguntes sobre immigració i literatura catalana. De VilaWeb, en va dir que cridava molt l’atenció ‘veure que la redacció treballava molt de pressa i com funcionava la coordinació entre els redactors’. Però en va criticar que no hi hagués secció d’humor. Podeu mirar el vídeo del seu pas per VilaWeb.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any