‘Acostem-nos a El Salvador’ al Casal Pere Quart

  • Comença la primera projecció del cicle de cinema dedicat al país més petit d’Amèrica central

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.11.2010 - 19:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest s’inaugura el cicle de cinema ‘Acostem-nos a El Salvador’, impulsat per La Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell i l’ONG per a la Cooperació i el Desenvolupament a El Salvador Pro-Educart. Les diverses projeccions tindran lloc els propers 5, 6, 12 i 13 de novembre al Casal Pere Quart de Sabadell.

La iniciativa combina xerrades, documentals i diverses pel·lícules dins el programa. Avui a les set de la tarda, Mirtala López, parlamentària de l’FMLN al Parlament Centreamericà, donarà el tret de sortida al cicle amb una conferència inaugural. Seguidament, es projectarà el documental ‘Los López’ de Felipe Vargas, que té com a protagonista la mateixa Mirtala.

Demà dissabte, es podrà veure el llargmetratge ‘Romero’, de John Duigan. I pel proper cap de setmana s’han programat les pel·lícules ‘Voces inocentes’ de Luis Mandoki, i ‘La vida loca’, de Christian Poveda. Totes les sessions s’iniciaràn a les set de la tarda al mateix Casal Pere Quart.

Després de la darrera projecció, es farà una xerrada a càrrec de Francisco Mena Sandoval, salvadorenc i president de la Red Europea del Diálogo Social (REDS), llicenciat en ciències polítiques i professor de cooperació i desenvolupament. Ell serà l’encarregat de tancar el cicle.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any