Josep Puntí: ‘Quan els indis callen, alguna cosa tramen’

  • Entrevista amb el cantant, que actua avui a la Sala Apolo de Barcelona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.12.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Josep Puntí (1963) actua avui amb la banda Desobedientes a Barcelona (Sala Apolo, a les 21.00). En aquesta entrevista en vídeo l’ex-cap d’Umpah-Pah parla de les versions de soul-punk que tocaran, del film que ara roda i dirigeix, de l’estreta relació que manté amb la família i de la seva visió de la ciutat de Girona.

Josep Puntí ja fa temps que ha abandonat el seu alter ego Adrià Puntí i ara es presenta amb el seu nom oficial, Josep, acompanyat, dalt l’escenari, per la banda Desobedientes. El concert servirà perquè puguem sentir versions antigues seves, com aquest elèctric ‘El boulevard dels xiprers’; ‘Fins i tot puc fumar-me la catximba’, cançó que fa més de deu anys que no toco’, diu Puntí.

Puntí, director de cinema

‘Un viatge d’un savi vilatrista cap enlloc’ és el títol del film que Puntí dirigeix actualment i que explica la relació de dos germans barallats per diners. Puntí es considera creatiu, no simplement músic, i recorda que el cinema sempre li ha agradat molt. ‘Aquí faig de director, de guionista i també vull participar en el muntatge. Però ja veurem com s’acaba. De moment, ja hem rodat algunes escenes.’ Per últim, explica l’estreta relació que manté amb la família (‘els truco cada dia, cada dia, per telèfon’) i opina sobre el referèndum del 13-D i de les diferències amb la seva discogràfica.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any