Per a aconseguir una dedicatòria

  • Recursos per a saber on i quan signaran els escriptors aquest Sant Jordi

VilaWeb
Redacció
22.04.2008 - 19:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una bona part dels escriptors amb novetat literària signen durant el dia a les parades que les llibreries tenen a la Rambla de Catalunya i al Passeig de Gràcia, al voltant de la plaça de Catalunya de Barcelona. Però els autors també surten al carrer per signar llibres a moltes altres ciutats (Cerdanyola, Figueres, Girona, Lleida, Sabadell, Tarragona, Tortosa, Vic…). VilaWeb us ofereix els horaris de signatures de molts d’aquests escriptors, protagonistes de la diada (pdf).Els interessats en els autors de Quaderns Crema (Quim Monzó, Sergi Pàmies, Àngel Casas) tenen aquests horaris. I els qui vulguin trobar-se amb els autors de la Campana (Josep M. Espinàs, Teresa Pàmies, Patrícia Gabancho, Lluís Gavaldà, Xavier Gual), aquests. I els d’Angle Editorial (Joaquim Muntañola, Lluïsa Forrellad, Arcadi Oliveras, Joan M. Bigas…) són aquests.

El grup més nombrós d’autors (71) és el del Grup62, que aplega els que publiquen als segells Edicions 62, Proa, Columna, Empúries, Mina, Pòrtic (Najat El Hachmi, Pep Coll, Melcior Comes, Manuel Baixauli, Maria Barbal, Joan Miquel Oliver, Ferran Torrent, Emili Teixidor…). Aquests són els horaris.

La vintena d’autors d’Ara Llibres (Carles Reixach, Sebastià Serrano, Francesc Torralba, Eudald Carbonell, Isidre Esteve, Matthew Tree, Roger de Gràcia, Jordi Llavina, Sílvia Soler, Vicenç Villatoro, Joan Barril…) es relacionen en aquesta llista.

I els horaris dels autors de la Magrana (Miquel Pairolí, Susanna Rafart, Ramon Erra, Rudolf Ortega, Elisabet Pedrosa, Alfons López Tena, Isma Prados, Jordi Mercader…) es troben en aquesta altra.

Els autors de Pagès Editors signen a Lleida i en alguns pobles de les comarques de Ponent. Vegeu-ne la llista. I Cossetània Edicions concentra els autors (Eduard Sallent, Melcior Mauri, Mariona Quadrada, Francesca Aliern…) de l’àrea de Tarragona, però també a Vic. Vegeu-ne la relació.

I els poetes que publica Labreu (Jordi Vintró, Joan Vinuesa, Lluís Urpinell, Joan Todó, Andreu Subirats i Miquel Izquierdo) tenen aquests horaris.

M. S.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any