Acord a Brussel·les perquè la MAT sigui una realitat el 2010

  • VilaWeb TV us ofereix el reportatge 'Noves línies d'alta tensió: necessitat o negoci?' · És el primer d'un nou espai que es diu 'De dalt a baix'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.03.2007 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat la forta oposició social, la línia de molt alta tensió que ha d’unir el sud i el nord de Catalunya sembla no tenir marxa enrere. Els estats espanyol i francès, i també la Unió Europea, han repetit una vegada i una altra que consideren prioritària la connexió elèctrica i avui han fet un pas més enllà. Els representants dels dos estats a Brussel·les han signat un acord en què es comprometen que la MAT sigui una realitat el 2010. Precisament avui VilaWeb TV us ofereix un extens reportatge sobre les línies d’alta tensió.El reportatge d’Anna Boluda ‘Noves línies d’alta tensió: necessitat o negoci?’, és el primer del programa ‘De dalt a baix’, que s’estrena avui i que oferirà regularment informes a fons sobre qüestions d’actualitat. El primer reportatge dura tretze minuts i retrata les dues principals zones de conflicte sobre l’afer, l’Empordà i les comarques valencianes centrals.

Precisament, la interconnexió elèctrica serà un dels temes de debat de la cimera de caps d’estat i de govern que es farà dijous i divendres a Brussel·les, segons ha dit el secretari d’estat per a la Unió Europea, Alberto Navarro.

Enllaços
VilaWeb TV: ‘Noves línies d’alta tensió: necessitat o negoci?’.
Plataforma NO a la MAT.
Col·lectiu Non a la THT, Catalunya Nord.
Fòrum unitari contra l’alta tensió (FUCAT), comarques centrals valencianes.
El Punt: L’Estat aprova l’últim tràmit perquè comenci l’obra de la línia de 400 kv.
VilaWeb: La nova línia elèctrica a les Gavarres començarà a funcionar el mes vinent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any