Ja està la venda 'Ni l'apuntador', de Pep Quintana

Ja està la venda 'Ni l'apuntador', de Pep Quintana

Amb aquest títol, Els llibres del Setciències arrenquen de nou amb embranzida · Ja tenen més propostes sobre la taula, que s'editaran en els pròxims mesos

Pep Quintana i Riera (Arenys de Mar, 1949) publica un llibre de contes -'Ni l'apuntador'- que traspua sensibilitat, ironia i, fins i tot en algun cas, una innocència gairebé infantil.Els contes són fragments de realitat passats pel sedàs de l'autor, que aquest cop ens acosta a la mort d'una forma quotidiana i, fins i tot, simpàtica.

Els miquelets de l'Ermengol Amill tornen a Arenys

Els miquelets de l'Ermengol Amill tornen a Arenys

El 23 de febrer es recrearà el desembarcament que es va produir fa 300 anys a les platges d'Arenys

Sant Pol quina hora és?

Sant Pol quina hora és?

15 de febrer de 1714, mort i renaixement d’un poble

Sant Pol de Mar, en el marc dels actes de celebració del Tricentenari, recrearà els fets del 15 de febrer de 1714 que van conclore amb l'incendi i la destrucció de gran part del poble. Les tropes borbòniques van voler acabar de socarrel amb un dels punts de subministre marítim a la Barcelona assetjada. 15 dies abans les tropes d'Ermengol Amill havia fet rendir la guarnició, la represàlia borbònica acabaria amb el poble en flames i la destrucció del campanar. Es d'aquests fets que neix la dita de "Sant Pol quina hora és?". La commeoració es farà aques dissabte 15 de febrer.

Els programes de Sant Zenon digitalitzats i accessibles per Internet

Els programes de Sant Zenon digitalitzats i accessibles per Internet

Ha estat un treball de digitalització realitzat des de la Biblioteca d'Arenys

Vols tenir un bloc? Arenys.Org te l'ofereix a arenyautes.cat!

Anuncis classificats gratuïts al Suro

Descobreix l'univers areny@uta a Netvibes!

Cursos d'Informàtica a l'Ateneu Arenyenc a càrrec d'Arenys.Org

Carolyn Leckie: 'S'hauria d'amenaçar el govern espanyol amb l'expulsió de la UE'

Carolyn Leckie (1965) va ser diputada al parlament escocès per l'Scottish Socialist Party. Després de deixar la política parlamentària, i el partit, va ser un dels puntals de l'organització Dones per la Independència a Escòcia.

Represàlies del Reial Madrid contra TV3 pel reportatge sobre les relacions amb Franco

Represàlies del Reial Madrid contra TV3 pel reportatge sobre les relacions amb Franco

El club ha posat dificultats als treballadors de la cadena

El Reial Madrid ha començat a aplicar represàlies contra TV3 per l'emissió la setmana passada del reportatge 'El Madrid Reial, la llegenda negra de la glòria blanca', dirigit pel periodista Carles Torras.

Carta d'una observadora internacional que supervisarà el 9-N

Carta d'una observadora internacional que supervisarà el 9-N

La gal·lesa Jill Evans explica per què vindrà a Catalunya el 9 de novembre

Segura llar europea

Segura llar europea

'Som al costat dels qui sotmeten el món amb armes i especulacions del mercat o en el dels qui miren de recuperar els valors de la humanitat?'

La Casa de la Generalitat de Perpinyà podria tenir urna el 9-N

La Casa de la Generalitat de Perpinyà podria tenir urna el 9-N

No apareixia en les llistes actuals d'espais on es podria votar el 9-N

Dimecres el Departament de Governació va fer pública la llista d'espais al país i a l'estranger on es podrà votar en la consulta del 9 de novembre. En cap de les llistes no apareix la Casa de la Generalitat a Perpinyà, tot i haver-ne demanat, tant en la primera proposta de 9-N com en la nova versió. Governació podria anunciar avui a la tarda que al final n'hi haurà, tal com destaca Ràdio Arrels.

El músic Joanjo Bosk cedeix el seu vot del 9-N a Joan-Lluís Lluís

El músic Joanjo Bosk cedeix el seu vot del 9-N a Joan-Lluís Lluís

Com a acció de protesta i solidaritat, diu

Últimes notícies

Agències

Opinió

 • Mail Obert

  Xavi Sarrià

  Segura llar europea

  La setmana passada ja vam parlar del racisme institucionalitzat. Però les notícies que ens assalten cada dia ens obliguen a burxar en la ferida. Una ferida enorme i sagnant que alguns solen negar aclucant els ulls, repetint arguments condescendents i caritatius o, senzillament, criminalitzant bona part de la humanitat. Aquestes són algunes de les reaccions que susciten fotografies com la del camp de golf de Melilla que ens va impactar ahir. Es mire com es mire, és la imatge de la crua injustícia trucant a les portes de la 'safe european home' com cantaren The Clash —i actualitzà després La Fúria. La imatge del luxe enfront de la misèria. De l'explotació enfront de la desesperació. De la indiferència enfront de la por. De la decadència enfront del coratge.

  + article

 • Editorial

  Vicent Partal

  Cent anys

  Avui es commemora a València l'Acte d'Afirmació Valencianista que es va fer al vell Teatre Eslava el 26 de juliol de 1914. Representants de partits i entitats nacionalistes s'aplegaran per recordar aquell acte constitutiu que solemnitzava el sorgiment del nacionalisme, esdevingut pocs anys abans. Al cap de poc temps, com tornarà a passar diumenge, els nacionalistes valencians es trobaven al Puig i emprenien un camí molt llarg que ens ha portat fins avui.

  + article

Vilaweb TV

20:0023.10.2014

300 contes per a un Tricentemnari: La llegenda de Sant Gil

Fa molt més de mil anys, a l'altra banda d'Europa, a Grècia, hi va néixer un noi en una família rica. Es deia Gil i quan va ser gran el van fer sant. Ho van fer perquè era molt bona persona. [+article]

 

Destacats

 • 23.10.2014

 • 23.10.2014

 • 22.10.2014

 • 21.10.2014

 • 20.10.2014

 • 20.10.2014

 • 19.10.2014

 • 18.10.2014

 • 18.10.2014

 • 17.10.2014

 •  

Classificats

Cercador