Ja està la venda 'Ni l'apuntador', de Pep Quintana

Ja està la venda 'Ni l'apuntador', de Pep Quintana

Amb aquest títol, Els llibres del Setciències arrenquen de nou amb embranzida · Ja tenen més propostes sobre la taula, que s'editaran en els pròxims mesos

Pep Quintana i Riera (Arenys de Mar, 1949) publica un llibre de contes -'Ni l'apuntador'- que traspua sensibilitat, ironia i, fins i tot en algun cas, una innocència gairebé infantil.Els contes són fragments de realitat passats pel sedàs de l'autor, que aquest cop ens acosta a la mort d'una forma quotidiana i, fins i tot, simpàtica.

Els miquelets de l'Ermengol Amill tornen a Arenys

Els miquelets de l'Ermengol Amill tornen a Arenys

El 23 de febrer es recrearà el desembarcament que es va produir fa 300 anys a les platges d'Arenys

Sant Pol quina hora és?

Sant Pol quina hora és?

15 de febrer de 1714, mort i renaixement d’un poble

Sant Pol de Mar, en el marc dels actes de celebració del Tricentenari, recrearà els fets del 15 de febrer de 1714 que van conclore amb l'incendi i la destrucció de gran part del poble. Les tropes borbòniques van voler acabar de socarrel amb un dels punts de subministre marítim a la Barcelona assetjada. 15 dies abans les tropes d'Ermengol Amill havia fet rendir la guarnició, la represàlia borbònica acabaria amb el poble en flames i la destrucció del campanar. Es d'aquests fets que neix la dita de "Sant Pol quina hora és?". La commeoració es farà aques dissabte 15 de febrer.

Els programes de Sant Zenon digitalitzats i accessibles per Internet

Els programes de Sant Zenon digitalitzats i accessibles per Internet

Ha estat un treball de digitalització realitzat des de la Biblioteca d'Arenys

Vols tenir un bloc? Arenys.Org te l'ofereix a arenyautes.cat!

Anuncis classificats gratuïts al Suro

Descobreix l'univers areny@uta a Netvibes!

Cursos d'Informàtica a l'Ateneu Arenyenc a càrrec d'Arenys.Org

Dos mallorquins entre els tripulants de l'avió d'Air Algerie desaparegut

S'ha perdut el contacte amb el vol AH5017 · El pilot de l'avió és basc

La companyia Air Algerie ha informat que perdut el contacte amb un dels seus avions, que s'havia enlairat de l'aeroport d'Ouagadougou, a Burkina Faso, i que anava a la capital d'Algèria, Alger. L'última vegada que s'ha vist l'avió ha estat a les 3.55 d'aquesta matinada passada, hora nostra. En el vol AH 5017 hi havia 110 passatgers i sis membres de la tripulació. L'avió és propietat de la companyia espanyola Swiftair, que lloga avions a d'altres companyies aèries.

Els trucs del govern espanyol en el debat sobre el dèficit fiscal

Els trucs del govern espanyol en el debat sobre el dèficit fiscal

La professora Marta Espasa explica com han fet els càlculs els experts del govern espanyol

Un incendi per a apagar un foc

Un incendi per a apagar un foc

'Per dir que no roben a Catalunya tant com nosaltres diem han de reconèixer també de manera oficial que roben al País Valencià i a les Illes. Fantàstic!'

Manuel Valls creu que la independència tindria 'greus conseqüències' per a Europa

Manuel Valls creu que la independència tindria 'greus conseqüències' per a Europa

El primer ministre francès es va reunir ahir amb Mariano Rajoy

El primer ministre francès, Manuel Valls, considera que la independència de Catalunya tindria 'greus conseqüències' per a Europa. En resposta als periodistes després de la reunió d'ahir amb el president espanyol, Mariano Rajoy, Valls va dir que el procés català era una qüestió interna però va voler insistir en les 'conseqüències' que tindria separar-se d'un estat de la Unió Europea.

Descens de 146.500 desocupats en el segon trimestre de l'any

Descens de 146.500 desocupats en el segon trimestre de l'any

Segons les dades de l'enquesta de població activa fetes públiques pel govern espanyol

Últimes notícies

Agències

Opinió

 • Mail Obert

  Pere Cardús

  La reunió de Mas i Rajoy, pel forat del pany

  Dimecres vinent el president Mas visitarà el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la Moncloa. La idea és parlar una mica d'això del procés d'independència. Després de molts mesos demanant-li audiència per tractar d'aquesta qüestió, Rajoy ha accedit a rebre el president dels catalans del Principat. Tots sabem que les posicions són impossibles d'acostar. El cap dels espanyols no vol permetre en absolut que es consulti el poble de Catalunya sobre el seu futur. El cap dels catalans no pensa desdir-se del compromís contret a les urnes de sotmetre la independència a referèndum o consulta. Rajoy pot renunciar a la seva posició? Ho pot fer Mas? Hi ha cap punt de trobada possible? Si la resposta a aquestes tres preguntes és que no, què carat diran Rajoy i Mas a la reunió de dimecres? Heu estat mai en una reunió de presidents a la Moncloa? Mirem d'imaginar-nos-ho i establir unes quantes hipòtesis:

  + article

 • Editorial

  Vicent Partal

  Un incendi per a apagar un foc

  Ahir vam assistir a un insòlit espectacle de matemàtica recreativa i de poca traça política alhora. La societat catalana fa anys que ha guanyat la batalla de la denúncia del dèficit fiscal. Només els extremismes més intransigents s'entesten encara a considerar apropiat el drenatge fiscal dels nostres diners per part d'Espanya. Però la immensa majoria de la població sap que no hi ha cap justificació possible per a una maniobra econòmica que ultrapassa qualsevol límit. Sobretot perquè empobreix d'una manera indiscutible els qui més contribuïm a la riquesa general.

  + article

Vilaweb TV

20:0023.07.2014

300 contes per a un Tricentenari: A Prades, saboralls

A Prades fan un bon brou perquè el fan amb saborall, que és un os del garró del porc. En aquell indret només hi havia una persona que matava el porc: l'alcalde. [+article]

 

Destacats

 • 23.07.2014

 • 23.07.2014

 • 22.07.2014

 • 21.07.2014

 • 21.07.2014

 • 19.07.2014

 • 18.07.2014

 • 18.07.2014

 • 17.07.2014

 • 17.07.2014

 •  

Classificats

Cercador

Blocs

Junker, Hollande i nosaltres

Camins d'independència

Narcís Llauger

Diumenge passat Jean-Claude Juncker, mostrava oficiosament la seva "simpatia" cap a la demanda d'Escòcia de romandre com a membre de ple dret del club de Brussel·les. Així ho publicava l'Scotland on Sunday ?la versió dominical de The Scotsman-, dos diaris que mai han afavorit els interessos de l'independentisme. Un portaveu de Juncker els havia declarat que la potencial integració com a membre de ple dret d'una Escòcia independent "seria tractada com un cas especial" dels altres estats que són en espera de formar-ne part.