Discurs final judici forn

Joaquim Forn ha fet ús de l’últim torn de paraula per explicar que no havia comès cap delicte i també per negar que hagués donat cap ordre als Mossos. ‘Puc haver comès errors, però no he obrat mai comprometent la seguretat dels ciutadans’, ha dit. També ha criticat la falta de diàleg de l’estat espanyol. ‘Si avui som aquí és pel fracàs de la política i com a càstig pel desafiament polític que va ser el referèndum’, ha manifestat davant del tribunal. I ha recordat que el referèndum tenia l’aval de la majoria del parlament i de la societat.

Discursos finals dels presos polítics 

‘No votàvem contra ningú, sinó en favor de les llibertats i el dret de decidir’, ha manifestat. I ha dit que mantenia ‘ferms’ els seus ideals i que això no és delicte. Així mateix, ha fet una crida al diàleg: ‘Només amb el diàleg serem capaços de resoldre el conflicte polític.’

Més informació:

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.