Els Castellers de Vilafranca han fet un castell a San Francisco, als Estats Units, amb la vista impressionant del Golden Gate de fons. La delegació de 180 castellers dels Verds s’ha desplaçat després fins Baker Beach, una platja a tocar del Golden Gate. Hi han descarregat el 5 de 7, la torre de 7, el 4 de 7 amb l’agulla, un ventall de 5 i 3 pilars de 4.

També han fet castells a les bodegues de Marimar Estate, on hi han descarregat el 4 de 8, el primer castell de vuit pisos del viatge dels Verds a Califòrnia. També hi han completat la torre de 7, el 3 de 7 net i un vano de cinc.

Aquest dijous, els Castellers de Vilafranca actuaran a la Universitat de Stanford, a la seu de Google i, per acabar el dia, faran els seus castells durant un partit dels Warriors Golden State, un dels equips més destacats de la NBA.

Vegeu les altres actuacions dels Verds a San Francisco.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.