Doodle Hip-Hop

El cercador més popular de la xarxa ha canviat les tradicionals lletres del seu nom per un interactiu homenatge al naixement de la cultura Hip Hop. El Doodle comença amb un vídeo d’animació en el que una caricatura de l’artista i raper Fab 5 Freddy explica la creació del moviment artístic al barri novaiorquès del Bronx. Veieu el següent vídeo per explorar l’animació i el tutorial del joc:

Seguidament, l’usuari pot jugar a fer de DJ fent rodar dos plats a una taula de mescla. El joc permet escollir entre els LPs més referencials del Hip Hop dels 70, pujar i baixar el so de dos discos alhora i quadrar els canvis de música per anar al compàs. El Doodle proposa diversos reptes per anar perfeccionar el criteri artístic del jugador. Veieu el següent vídeo per explorar l’animació i el tutorial del joc:

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.