Fotografia: PACMA

Unes 3.500 persones s’han concentrat aquest dissabte a les cinc de la tarda per reclamar justícia per la mort d’una gossa per trets d’un agent de la Guàrdia Urbana. Durant la concentració, convocada per l’entitat Sos Animals Maresme i a la qual s’hi ha sumat el PACMA, s’ha fet un minut de silenci i els assistents han reclamat que ‘es depurin responsabilitats’. ‘No permetrem que les explicacions confuses i corporatives de la Guàrdia Urbana i de l’Ajuntament de Barcelona tapin l’escàndol comès’, ha assegurat a través de les xarxes socials el Partit Animalista.

Segons el PACMA, ‘Ada Colau ha convertit Barcelona en un infern pels animals’ pels ‘coloms exterminats, senglars sacrificats, els tres tombs i restriccions als ciutadans que conviuen amb gossos’.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb