La difusió d’un vídeo sobre la trajectòria política de Javier Arenas, Cristóbal Montoro i Celia Villalobos, tres ex-ministres que donen suport a la candidatura de Soraya Sáenz de Santamaría a les primàries del PP, ha causat en la direcció del partit, i ha afegit tensió en la pugna interna que enfronta a Santamaria amb Pablo Casado.

El vídeo, de poc més de dos minuts de durada, destaca la trajectòria política d’Arenas, Montoro i Villalobos recordant que fa dècades que tenen càrrecs i que són al poder i recuperant aspectes polèmics de cadascun d’ells. Tot això, afegeix, amb la ‘col·laboració especial de Soraya Sáenz de Santamaría’. I acaba amb una frase que va pronunciar Arenas mateix assegurant que els que hi eren fa trenta anys ‘no poden conquerir el futur’. ‘Això no pot ser i, a més, és impossible’, deia.

Ningú no s’ha atribuït l’autoria del vídeo, que ha tingut un gran impacte a la xarxa. Des de la candidatura de Pablo Casado han negat tenir-hi res a veure. Heus-lo ací:

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb