Aquest és el títol d’aquest concert del tot recomanable que tindrà lloc aquest proper dilluns dia 9, a les 10 del vespre, a l’anfiteatre de l’Espai Cultura, de Sabadell, amb la mezzo-soprano Marta Valero i la cobla Mediterrània, sota la direcció de Bernat Castillejo, i en el qual les cançons i les sardanes d’Agustí Borgunyó seran les grans protagonistes. Un concert inclòs dins el FRESC FESTIVAL SABADELL 2018 i ubicat igualment en el sí de la XIXa edició del Festival Internacional de Música de la capital vallesana.

Però no us parlarem només del que vindrà, sinó també del que ha passat, o potser més ben dit, d’allò que ens ha passat a la gent del FES TA FESTA, i us parlarem de la conferència sobre calendaris de l’Amadeu Carbó a l’UNDÀRIUS 2018 de Girona (amb visita inclosa als companys de FEM GIRONA). O de l’escapada d’en Jesús Ventura a la ballada del cicle SARDANES A LA FRESCA del passat dimarts a la Masia de Can Falguera, de Palau-Solità i Plegamans.

I, com que no tenim el do de la multi-ubiqüitat també us parlarem de com han anat o estan anant les coses a Banyoles (amb la Sardana per la Llibertat), a Washington (amb l’Aplec Internacional)…

 

Llegir més i / o escoltar el programa ….

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb