El grup promotor Imperi Fórum, propietat de l’inversor canadenc Marco Fabiani, ha comprat a través d’una de les seves societats participada amb altres socis l’edifici de l’antic Vinçon, situat al número 175 del carrer Pau Claris de Barcelona. El grup ha adquirit la part residencial de l’edifici, un total de 2.000 metres quadrats conformats per deu apartaments i un àtic repartits en sis plantes. L’operació s’ha efectuat per un import de 6,5 milions d’euros, i ha comptat amb el finançament de CaixaBank. Les obres de rehabilitació de l’edifici començaran al primer trimestre de 2017, segons ha indicat el grup.

Fa sis mesos l’inversor canadenc també va comprar un altre edifici de característiques similars a l’Eixample per 5 milions d’euros. Es tracta d’un immoble situat al carrer Sant Antoni Maria Claret, prop del conjunt modernista de l’Hospital de Sant Pau, i en el qual ja s’ha començat la rehabilitació i comercialització dels seus dinou apartaments, dos àtics i tres locals comercials. Aquesta operació va comptar amb el finançament de Banc Sabadell.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]