Un grup de treballadors del Departament de Vice-presidència han enviat una carta de suport al vice-president. Oriol Junqueras, en què han assegurat que només el reconeixen a ell com al vice-president legítim.

D’aquesta manera, els treballadors del departament s’han organitzat com a Assemblea de treballadors i treballadores en defensa de les institucions catalanes. En tant que servidors públics de la Generalitat, assenyalen que no accepten ‘el descarnat atac’ contra el govern.

Mentre el Parlament de Catalunya no nomeni el nou govern, els autors de la missiva han assegurat que ‘no assumirem l’absència involuntària del nostre vice-president i conseller, del nostre secretari general, de l’anterior secretari d’Hisenda ni del nostre director de Patrimoni.’

Així doncs, els treballadors han assenyalat que continuaran reclamant la llibertat de tots els presos polítics catalans, així com la retirada de les acusacions contra dirigents i personal tècnic del departament i de la resta d’institucions del govern. A continuació podeu llegir la carta íntegre:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]