Un grup de taxistes s’han abocat amb violència sobre la porta principal de l’Ajuntament de Barcelona amb la intenció d’entrar per la força després d’haver sabut que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no els rebria. L’aldarull s’ha registrat al final d’una manifestació que ha transcorregut sense incidents pel centre de la ciutat entre l’Arc del Triomf i la plaça de Sant Jaume passant pel parlament.

L’intent d’entrar a l’Ajuntament ha obligat a la Guàrdia Urbana a tancar la porta principal cosa que ha provocat que els manifestants tiressin tota mena d’ampolles de plàstic i vidre, ous i llaunes de begudes, entre d’altres objectes. Un representant d”Élite’ ha explicat que s’han reunit amb Teresa Carrillo, gerent de l’Institut Metropolità del Taxi (Imet) per ‘relaxar la situació tensa’ que s’ha registrat a la plaça i ha culpat dels aldarulls a Ada Colau per no rebre una representació de taxistes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]