Un grup de crítics del PI presenta el nou partit Per Balears

  • Es defineix d'àmbit regionalista, de centre i integrador i vol tenir representació a les quatre illes

VilaWeb
Redacció
23.05.2022 - 00:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana s’ha presentat oficialment Per Balears (xBalears), un partit regionalista que aglutina els sectors crítics amb El PI. La nova formació s’ha presentat a Eivissa com un projecte “nou, d’àmbit regionalista, de centre, integrador” i que vol tenir representació a les quatre illes.

Paquita Ribas, presidenta i principal impulsora d’aquest projecte, ha dit que “tenim ganes de què tots ens sentim representats, que estiguem a gust i que ningú estigui per davall ni per damunt”. Ribas ha destacat que els membres del nou partit són d’arreu de les Illes, i que tenen experiència en política ja que havien format part d’altres partits en anteriors legislatures. El nou partit cercarà tenir representació als municipis de les 4 illes

Nofre Garcia, portaveu de l’equip a Mallorca, ha manifestat que “aquesta terra i la seva gent ens necessita, necessita ser escoltada i reconeguda, nosaltres tenim l’eina que es diu xBalears“.”Estam convençuts que amb una estratègia compartida entre totes les illes podem aconseguir el benestar de la societat en aquesta terra”, ha assegurat.

Per Menorca, Jose Cantallops ha afirmat que “hem de mirar al futur, amb optimisme i il·lusió, amb ganes de fer feina per les nostres illes. Menorca no vol dependre ni de Mallorca ni de Madrid, és el moment de fer sentir la nostra veu”.

Finalment, Toni Villalonga, per Eivissa, ha defensat “la gran importància d’ajuntar l’esforç de totes les persones que viuen i estimen aquestes illes independentment del seu lloc de naixement”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes