Un avió de Pakistan International Airlines (PIA) amb quaranta-set passatgers a bord ha desaparegut dels radars a la zona nord del país, segons fonts esmentades per diversos mitjans locals. Un portaveu policial ha confirmat que s’ha estavellat. Es desconeixen les causes de l’accident i si hi ha ferits o morts.

L’aparell cobria la ruta entre Chitral i Islamabad i se li ha perdut la pista prop de la població de Havelian, als afores de la capital. Les comunicacions s’han interromput poc abans de l’aterratge a l’Aeroport Internacional Benazir Bhutto.

‘Un ATR-42 de PIA operat com a (vol) PK-661, i amb unes 40 persones, ha perdut el contacte amb la torre de control en la seva ruta des de Chitral a Islamabad’, ha informat un portaveu de l’aerolínia, Daniyal Gilani, en un missatge de Twitter.

Fonts de l’Autoritat d’Aviació Civil han assegurat que el pilot ha fet una trucada d’emergència a la torre de control poc abans que es tallessin les comunicacions, segons la cadena Geo TV.

Un portaveu de les forces policials a la província de Jiber PajtunjwaLaiq Shah, ha assegurat en declaracions a Reuters que l’avió s’ha estavellat en aquesta zona i ha confirmat l’enviament immediat d’efectius de rescat. Testimonis citats per mitjans locals també parlen de columnes de fum en aquesta àrea.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]