El president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat una nova reunió de la Mesa i la Junta de Portaveus, que es trobaran divendres de forma extraordinària. Sobre la taula, hi ha la petició de Cs de celebrar un ple. De fet la presidenta del grup parlamentari, Inés Arrimadas, va amenaçar dimarts de demanar empara al Tribunal Constitucional espanyol si Torrent no en fixava una data.

També els comuns han presentat una proposta de resolució, ja admesa a tràmit, sobre un govern efectiu i l’escola catalana que també volen debatre en ple. Fonts parlamentàries han apuntat que, a més, divendres es debatrà sobre l’assignació de membres de la Diputació Permanent i les presidències i els membres de les comissions. La Mesa també té previst abordar la petició del PSC perquè no es constitueixi la comissió del Reglament abans de la investidura.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]