Homenatges públics, conscienciació social i molt entreteniment. Són els ingredients de l’acte de lliurament dels II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural, que tindrà lloc al Centre Cultural de Terrassa el dimarts 25 de setembre (19:30h), presentada per l’actor i practicant de cultura popular Biel Duran.

Tot i que tots els guardons recauen lògicament persones o entitats concretes, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català –organitzadora del certamen i editora de Tornaveu— els convoca amb l’objectiu de prestigiar el conjunt d’entitats de les terres de parla catalana que treballen a favor de la cultura i el progrés social. “Juntament amb la llengua i les institucions, l’associacionisme és un dels elements que ha configurat la identitat de Catalunya”, apunta Josep Viana. En aquest sentit, el president de l’Ens desitja que els “premis contribueixin a prestigiar la tasca anònima de totes les entitats culturals, transversalment, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació”.

Llegeix l’article sencer a Tornaveu, fent clic aquí.

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb