MADRID/BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

Després del recent llançament del seu últim àlbum ’57th & 9th’, Cherrytree Management i Live Nation confirmen que Sting realitzarà una nova gira el 2017 amb una sèrie de concerts molt especials a clubs i teatres als Estats Units i Europa.

Aquesta nova gira, ’57th & 9th’, que passarà pel Sant Jordi Club de Barcelona el pròxim 21 de març, està promocionada per Live Nation Global Touring i produïda per RZO Entertainment.

Al ’57th & 9th Tour’, Sting anirà acompanyat d’una banda de tres músics que inclou el seu guitarrista habitual Dominic Miller, Josh Freese (bateria) i Rufus Miller (guitarrista).

Els concerts tindran dos teloners de luxe: el cantant i compositor Joe Sumner i la banda de Tex Mex, The Last Bandoleros.

Les entrades per al concert del 21 de març al Sant Jordi Club sortiran a la venda el 18 de novembre a les 10.00 hores a www.livenation.es, www.ticketmaster.es i Red Ticketmaster.

Els registrats al club de fans de Sting (www.sting.com/tour) tindran accés a una prevenda des del 15 de novembre a les 10.00 hores fins al 16 de novembre a les 17.00 hores.

Els compradors del disc en prevenda entraran en un sorteig per optar a una altra prevenda que es realitzarà des de les 10.00 del 16 de novembre fins a les 17.00 hores del 17 de novembre.

Finalment, els usuaris registrats o que es registrin gratuïtament a www.livenation.es podran comprar en una prevenda que arrencarà el 17 de novembre a les 10.00 i acabarà a les 17.00 hores del mateix dia.

El dotzè àlbum d’estudi de Sting, ’57th & 9th’, el primer treball pop/rock en una dècada, es va publicar el passat 11 de novembre a través d’A&M/Interscope Records.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]