Us agrada la sèrie ‘Sherlock’? Creieu que podríeu fer de Sherlock Holmes? La BBC us ho posa fàcil: aquest vespre, a les nou, la cadena britànica ha llançat un enigma a través de Twitter perquè els seguidors del detectiu posin a prova les seves capacitats deductives.

Passades les nou de la nit, Sherlock Holmes ha pres el control del Twitter de la BBC. ‘M’avorreixo i estic enfadat, necessito distraccions’, ha dit el detectiu. ‘Us proposo un joc per a posar a prova els vostres poders deductius contra els meus, entreteniu-me’. Ací us adjuntem l’enigma de Holmes:

Holmes ja havia avisat
Durant el dia, la cadena ha anat publicant missatges de Holmes per preparar l’audiència. ‘M’avorreixo. Aquesta nit, prendre el control del vostre Twitter’, ha dit.

Davant l”amenaça’ del detectiu, la BBC ha posat a treballar els seus experts en tecnologia per evitar-ho:

Finalment, han pogut evitar que Holmes se sortís amb la seva només durant una hora. A les nou, el detectiu ha aconseguit entrar al Twitter de la cadena.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]