Avui s’ha mort el periodista valencià Ismael López Belda. Belda va ser un referent del periodisme i la divulgació cultural a Alacant i la seua mort ha estat especialment sentida entre les organitzacions valencianistes.


Ismael López Belda va ser un dels primers periodistes de la redacció del setmanari El Temps, des d’on va denunciar, en una època molt difícil, la corrupció de l’entorn de l’aleshores president de la Generalitat Eduardo Zaplana. El seu va ser un treball tenaç de periodisme d’investigació, realitzat sempre amb una gran pulcritud.

Més tard va tornar a Alacant, on va col·laborar amb tot de mitjans com La Verdad, El Mundo, Radio Alicante, El Periódico de Alicante o 20 minutos i va participar en moltes iniciatives culturals de tot tipus.

El soterrar es farà aquest dilluns al tanatori de Sant Vicent del Raspeig.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb