BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

Sercotel Hotels ha inaugurat el Sercotel Gran Hotel Zurbarán a Badajoz, un establiment que va entrar a formar part de la cartera d’explotació de la cadena al març i que fins al mes passat ha experimentat un procés de renovació.

L’hotel, situat al costat del Parc Castelar i al Palau de Congressos, és de quatre estrelles i compta amb 111 estades exteriors amb llum natural i completament equipades que es distingeixen entre Junior Suite i Habitació Superior –individuals i dobles–, ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Les seves instal·lacions també compten amb bar-cafeteria, restaurant, gimnàs, aparcament cobert, recepció 24 hores, servei d’habitacions i connexió Wi-Fi gratuïta.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb