L’escriptor, periodista i col·laborador de VilaWeb Sebastià Bennassar ha guanyat el 8è Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall. El convoca l’Ajuntament de Cambrils i  el publica Cossetània Edicions, amb el recull Macondo Beach. L’obra, que es publicarà el pròxim mes de febrer, aplega relats de gènere negre, fantàstic i d’aventures amb el mar com a element aglutinador.

Macondo Beach parla d’escriptors atrapats en platges atlàntiques i platges mediterrànies; relats que freguen la novel·la negra; històries de naufragis que no són el que semblen i fins i tot personatges que es converteixen ells mateixos en illes o que són illes en un arxipèlag de somnis i desitjos, segons que explica Cossetània.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb